Heeft u vragen ?

educare test

Haal het beste uit jezelf !

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school moeilijk maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen. Als je je hebt aangemeld, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een intakegesprek. Aan de hand daarvan wordt er een plan van aanpak opgesteld waarin we jouw doelstellingen en wensen op een rijtje zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, indien nodig, het plan van aanpak bij.

Persoonlijke begeleiding

Er wordt gewerkt in kleine groepen waardoor jij genoeg tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Met behulp van een persoonlijk ontwikkelingsplan, de juiste structuur én planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding volgen voor ondersteuning bij het plannen van je huiswerk? Heb je extra uitleg bij sommige vakken nodig? Of ben je op zoek naar een rustige plek om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je geholpen met plannen, kun je vragen stellen over de stof en controleren wij of je het leerwerk goed kent.

Taallessen

Wilt u (beter) Nederlands leren spreken, schrijven en lezen? Bijvoorbeeld omdat u mee wilt doen in de maatschappij of omdat u verplicht moet inburgeren?
Bij ons kunt u Nederlands leren spreken, Nederlands leren lezen, Nederlands leren schrijven, Nederlandse grammatica en oefeningen Nederlands.
Maar we geven ook enkele andere cursussen. We zijn er allereerst voor (geïsoleerde) anderstalige vrouwen, vluchtelingen en asielzoekers. Zij kunnen deelnemen aan de lessen, zodat zij zich beter zelf kunnen redden en mee kunnen doen in de samenleving.
Ongeveer 1 op de 10 Hagenaars heeft moeite met lezen en schrijven. Ook mensen die in Nederland zijn geboren en hier naar school zijn geweest. Voor anderen is spreken, lezen en schrijven lastig omdat Nederlands hun 2e taal is. Dat kan voor problemen zorgen.

Bijles

Wij geven les aan basis & middelbare scholieren.
Bij alle leerlingen gaan we aan de slag op de manier die bij die leerling het beste werkt, wat zorgt voor effectieve en leerzame bijlessen. Het is altijd onze streven samen mooie resultaten te behalen!

Hieronder staan de meest voorkomende vakken:

  • Basisschool Middelbare school
  • Bijles basisschool Bijles middelbare school
  • Bijles rekenen Bijles wiskunde
  • Bijles taal Bijles natuurkunde
  • Bijles begrijpend lezen Bijles sheikunde
  • Bijles spelling Bijles economie
  • Bijles woordenschat Bijles Engels
  • Bijles groep 1 t/m 8 Bijles Frans

Het regelen van de lessen gaat bij ons als volgt:

1. U belt of vult ons vrijblijvend kennismakenformulier in (dan bellen wij u terug).
2. U beschrijft de situatie bij de telefonische kennismaking en geeft eventuele voorkeursdagen aan.
3. Wij kiezen een docent uit en plannen een eerste les met u, welke dezelfde week nog kan beginnen.
4. Na de eerste les evalueren wij samen hoe de les is verlopen.
5. De Bijlesmeester geeft altijd een tevredenheidsgarantie!